Takstolar i trä!

Söker du en taklösning som håller - både när det gäller kvalitet och prisbild? Då är ett samarbete med oss ett taktiskt val.

Vi har en lång historia i branschen

Årligen levererar MIDSKOGSTAKSTOLAR O BYGG AB ca 4000 st takstolar till småhus, flerbostadshus, lantbruk och hallar. Många års erfarenhet av konstruktion och produktion av takstolar gör oss till en partner med bred kompetens när det gäller taklösningar. Redan i ett tidigt skede i processen bistår våra medarbetare med konsulteringshjälp för att hitta en lösning som passar.

Se våra Takstolar

Fördelar med våra takstolar

  • Helhetslösningar → takstolarna
  • Lång erfarenhet och bred kompetens
  • Konsulteringshjälp i tidiga skeden

Kvalitetssäkerhet

  • Kvalitetsledningssystem, CE-märkta takstolar, Certifierade konstruktörer
  • Utbildad produktionspersonal och många års samlad kompetens
  • Försäkra dig om att din takstolsleverantör har certifierade konstruktörer och utbildade takstolsbyggare.
  • Säkerställ också att virket är CE-märkt, ett krav enligt svensk lag.

Takstolar från certifierad leverantör

Med garanterat hög kvalitet! För att en takstol ska uppfylla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav måste den vara CE-märkt. På Midskogs är vi noga med att hålla detta krav på varje takstol vi tillverkar för att du som kund ska känna dig säker på kvaliteten.

CE-märkt takstol

För att få en takstol CE-märkt krävs bland annat en tillverkningskontroll, både genom egenkontroll och genom en extern kontroll. Detta håller vi hårt på för att du som kund ska känna dig nöjd med din takstol och med oss som takstolstillverkare och – leverantör. Midskog har sedan många år tillbaka haft en typgodkänd tillverkning CE-märkning för att säkerställa kvaliteten på varje takstol.

Tryggt köp av takstolar

Midskogshus har ett konstruktionsansvar och granskar samtliga konstruktioner och därmed varje enskild takstol. Dessutom har vi en egenkontroll samt står under tillverkningskontroll av SP. Detta, tillsammans med vårt verksamhetssystem, säkerställer en hög kvalitet . Köp CE-märkt takstol tryggt hos Midskog.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå