Vi bygger inte som andra. Vi bygger som du vill!

Tillsammans gör vi verklighet av dina husritningar! De hus vi levererar är unika. Anpassade och skapade av våra kunder utifrån deras önskemål. Nu har du chansen att förverkliga dina drömmars hus till en rimlig kostnad!

Vägen till ett Midskogshus börjar ofta med en enkel skiss. Tillsammans med dina idéer och vår långa erfarenhet skapar du ditt unika hus.

Passa på att inspireras av andra! Kolla i huskataloger, inredningstidningar och gå på husvisningar.

Kom ihåg att en planlösning inte är patentskyddad!

Välja planlösning

De hus vi levererar är unika. Anpassade och skapade av våra kunder utifrån deras önskemål. Nu har du chansen att förverkliga dina drömmars hus till en rimlig kostnad!

Vägen till ett MIDSKOGSHUS börjar ofta med en enkel skiss. Tillsammans med dina idéer och vår långa erfarenhet skapar du ditt unika hus.

Passa på att inspireras av andra och kolla i huskataloger, inredningstidningar och gå på husvisningar.

Kom ihåg att en planlösning inte är patentskyddad!

Här har vi samlat massor av goda råd som vi hoppas ska hjälpa dig att ta fram ditt drömhus.

Att köpa en hustomt

Tomter erbjuds av mäklare, kommuner och privatpersoner. Lantbrukare på landsbygden kan ibland erbjuda lämplig mark till försäljning. Många hustillverkare köper upp tomter som du får köpa under förutsättning att du sedan väljer ett från dem ‐ enkelt men ofta dyrt i slutändan.

Innan du köper hustomten måste du kontrollera att den är avstyckad. Det gör du enklast genom att skicka ett mejl med fastighetsbeteckningen till Lantmäteriet kundcenter@lm.se. Du får även information om det finns uttagna pantbrev, tomtens storlek och vem som är lagfaren ägare.

Tomten styr mer än man tror

Börja med att titta på hur väderstrecken ser ut på din tomt. Var har vi mest sol på dagen? Kvällssol? Tänk ut var det är lämpligt att ha uteplatserna. En liten plats för ett cafébord i morgonsolen. Ett stort trädäck i söderläge eller kanske en inglasad veranda för kvällssolen?

Området där du vill bo

Gör en bedömning av området ‐ vilken prisbild finns på befintliga begagnade hus och hur ser prisutvecklingen ut. Att lägga till ett par hundra tusen för att få en tomt med bra läge är ofta en bra affär i slutändan, både för den egna finansieringen och vid en eventuell försäljning.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå